נשמע לכם טוב? באפשרותכם להרשם גם לקורס השנתי המלא.
לפרטים
מתלבטים? בכדי לאפשר לכם להתנסות, ניתן להרשם רק לחלק מהקורס השנתי.
לפרטים
רישום פיגורטיבי בקו וכתם
קורס רישום מודל של 8 מפגשים בהנחיית ארז אהרון | ראשון בערב
מתחיל בתאריך: 19 באוק׳מתחיל בתאריך: 19 באוק׳
2,130 שקלים חדשים
2,130 ₪
מקומות פנויים
עוד על הקורס
קורס רישום פיגורטיבי - עבודה בהתבוננות מול מודל בכל שיעור - בהנחיית האמן ארז אהרון.
רישום מודל זאת הדרך שבה אמנים לאורך כל הדורות תירגלו ציור ורישום, המיידיות של תפיסת המודל והרישום המתקבל על הנייר נותנים לנו מושג ברור לגבי איכות הרישום שלנו. אנו מנסים לתפוס בקו ובכתם את המורכבות של גוף האדם וההרמוניה של הצורות, ולהגיע לידי רישום מתקדם וריאליסטי.
קורס זה ייתן לכם את הכלים והתרגול שכל צייר המעוניין לדעת לעבוד מתוך התבוננות צריך. והניסיון שתרכשו ברישום דרך תרגול זה יעניקו לכם יכולת וביטחון בכל עשייה פלסטית, ברישום, ציור וגם פיסול ותחומים נוספים הנשענים על יכולת ויזואלית.
נלמד את ההיבטים הטכניים ונרכוש את הכלים הקלאסיים של רישום מודל, נלמד טכניקות מדידה, יחסי אור וצל, נבין את מושגי היסוד של הרישום: קו, כתב, טון וכו׳.
רישום ריאליסטי מושתת דווקא על התפיסה המופשטת, צייר ריאליסטי חייב ללמוד לתרגם את המראה הוויזואלי לצורה, קו וכתם. זה מה שמאפשר לנו להגיע לתוצאה גבוהה ואמינה.
בשיעורים נלמד את כל השלבים של הרישום, מבניית שלד רישומי המורכב מאוסף קווים וסימנים על הנייר, ומעבר לרישום קווי מתקדם, דיוק הפרטים והצורה ועבודה טונאלית של כתמי אור וצל.
*מועדי הקורס יכולים להשתנות בהודעה מראש
*עלות הקורס אינה כוללת חומרים, מצורפת רשימת ציוד לקורס.