נשמע לכם טוב? באפשרותכם להרשם גם לקורס השנתי המלא.
לפרטים
מתלבטים? בכדי לאפשר לכם להתנסות, ניתן להרשם רק לחלק מהקורס השנתי.
לפרטים
כלי, חיה, צורה - פיסול קרמי לנוער
סדנה חד פעמית בהנחיית חן פלמנבאום | רביעי בצהריים
מתחיל בתאריך: 8 באוק׳מתחיל בתאריך: 8 באוק׳
290 שקלים חדשים
290 ₪
מקומות פנויים
עוד על הקורס
סדנת פיסול קרמי לנוער
נצלול יחד לעולם המשלב בין הפיסול לקרמיקה, פיסול קרמי. נלמד בצורה חווייתית את יסודות הפיסול וטכניקות שונות של עבודה בחימר ויצירת כלים.
כל אחד מהמשתתפים יעצב כלי שימושי בעל צורה ייחודית אותה יעצב ויתכנן בעצמו. לדוגמה כלי שהוא גם חיה, כלי בעל צורה מעניינת ועיטורים של עלים ופרחים, או כלי שמורכב מצורות גאומטריות. כל אחד יעצב את הכלי שלו לפי עולמו ובעזרת דימויים שייתנו לנו השראה וכיוון לעבודה.
נתחיל מחיפוש השראה ותרגיל קצר ברישום כדי לפתח רעיון אישי לפסל. מהסקיצה ברישום נצא לעבודה מעשית בחימר: נלמד טכניקות בסיסיות בפיסול, חיבור חלקים ועיצוב הצורה. נכיר שיטות לריקון ולחיזוק הפסל, כדי להכין אותו לשריפה בצורה בטוחה. נסיים בהכנת העבודה לשריפה בתנור – שלב אחרון לפני שהפסל הופך ליצירה עמידה וייחודית.
למי זה מתאים? לנוער סקרן ויצירתי, אין צורך בניסיון קודם. זוהי הזדמנות נהדרת להכיר מקרוב את החומר, להבין את שלבי העבודה, ולצאת עם פסל אישי פרי ידיכם
הסדנה מתאימה לגילאי 14-18
*מועדי הסדנה יכולים להשתנות בהודעה מראש
*הסדנה מתאימה לכל רמות הניסיון - אין צורך בניסיון
*עלות הסדנה כוללת ציוד וחומרים